Vaše mnenje mi veliko pomeni, zato vedno cenim odzive. Brez vas te spletne strani ne bi bilo. HVALA VAM. Kadar koli lahko podate svoje mnenje v komentarje pod članki ali pa jih napišete zasebno. Tukaj pa je izbranih nekaj odzivov iz Facebook strani in zasebnih sporočil za inspiracijo ter spodbudo ostalim.

 

Tjaša Kotnik

 

 

*** Vaš blog je res super vidi se, da je v njega vloženo veliko truda, znanja, volje in »živčkov« hihi… Na ta blog se lahko kadarkoli obrnem in izvem marsikaj, če pa mi kaj ni jasno, pa mi z veseljem svetujete in pomagate preko zasebnih sporočil. Imate res dobro srce za ljudi in živali in z veseljem pomagate… Blog je tooop in super hobi z velikim veseljem kakšen članek preberem se večkrat 🤩🤩🤩 vse pohvale tebi, tvojem znanju ter trudu v vse to kar počneš za nas, ki se na to ne spoznamo in nam dobro srčno pomagaš.                     Anonimen bralec.

 

*** Odlično, super in hvala, ker deliš svoje znanje in izkušnje z nami. 10/10. Vse pohvale! Tomaž N. *** Jaz dam 6 od petih zvezdic tej zakladnici akvarističnega znanja ❤️. Lina *** Veliko koristnih in uporabnih nasvetov, tudi za izkušenejše akvariste. Po odhodu Bojana je v skupini ostala praznina, katero ti z svojimi z aktivnostjo in praktičnimi nasveti zapolnjuješ, hvala ti!                            Martin G.

 

*** Kljub mojem petdesetletnem akvarističnem udejstvovanju vsakič najdem kaj novega in strokovnega branja. Zelo priporočam vsem, ki se znajdejo pred kakšnim problemom.                                       Avgust M.

 

*** Veliko koristnih nasvetov. Vedno se najde kaj novega in veliko sem se že naučila in se še učim. Hvala, ker svoje znanje deliš z nami, zlata vredno.                  Mateja R.

 

*** Sodoben način podajanja akvarističnega znanja, podprt z avtorskimi risbami, ki je v pomoč slehernemu začetniku in zanimiva še tako izkušenemu akvaristu. Hvala avtorici za ta prispevek!                                    Klemen K.

 

*** Vodilna poučna stran v Sloveniji, kar se tiče akvaristike in teraristike!

        Matej G

 

*** Pocasnejsi tempo, eni zaostajamo za tri objave☺. Kolikor se sam oznacujem samoironicno Dolenc lite, si pa ti njegov Heir apparant. Strokovno, poucno, poglobljeno in obogateno z izkusnjami iz prakse.              Anonimni bralec

Comments

07.07.2022 15:04

Ivi Herperger

Hvala Tjaša za ta blog. Sem začetnik. In mi zelo pomaga zdaj in tudi za naprej. 👍👍👍💯💯💯🙂

07.07.2022 20:11

Alfa in Betta - Tjaša Kvas

Lep pozdrav in dobrodošel v hobiju. Če bodo kakšne nejasnosti, pa sem dosegljiva tudi na FB in neofelis.nebulosa88@gmail.com

09.07.2021 12:18

MARJAN KREGAR

V akvaristiki sem krepko čez pol stoletja pa se še zmeraj učim ali obnovim znanje, kaj dodati Tjaša, dobrodošli tvoji blogi.

07.07.2021 09:00

Umek David

One of the kind in Slovenia.
Keep up the good work.

07.07.2021 09:13

Tjaša Kotnik

Thank you. (y)